Dolu göçük onarım merkezi Kadıköy Real Otomotiv aracınızda doğal afet dolayısıyla oluşan dolu göçük hasarını profesyonel ekibimizle onarıyoruz aracınızın sigorta takiplerini bizzat biz takip ediyor ve hasarınızı onarıyoruz detaylı bilgi için bize ulaşın.

Devamını oku...

Ziverbey oto expertiz renault genel ekspertiz profosyonel ekibimizle siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz

1. motor mekanik ölçüm
2.bilgisayarlı elektironik test
3.otomotik şanjuman elektironik test
4.kaporta boya tespit
5.yol tecrube genel araç durum değerlendirmesi
6.plaka kayıt vs

Clio 4 otomatik vites kontrol ettirin arızası vites karışıklığı araç vites kolunun arızalanması nedeniyle oluşan arıza bu durumda vites kolunun değişimi gerekmektedir ve programlamak gerekir.


Kadıköy renault özel servisi Real Otomotiv hasanpaşa mah.atabey sok. no 12 kadıköy siz değerli müşterilerimizin memnuyeti bizler için öncelikli gerekliliğimizdir aracınızı n sikayeti her ne olursa olsun büyük bir ilgi ve sanatımızın icrası gereği memuniyetinizi kazanmaktır.

Hedefimiz renault ve dacıa marka araçlarınız ın bakım onarım kaporta bota mekanik elektiromekanik yol yardım çekici  hizmetleri siz değerli müşterilerimizin hizmetindedir.

 

0535 843 62 87 serhat usta

Renault clio bakım debriyaj alternatör kayış kit değişimi şanjuman revizyonu ön takım firen ayar kontrol ve revizyonu uzman elemanlarımızla siz müşterilerimize hizmet vermekteyiz ayrıca göztepe  kadıköy hasanpaşa koşuyolu üsküdar moda ataşehir bostancı anadolu yakası yol yardım hizmetleri mevcuttur 

 


0535 843 62 87 SERHAT USTA

 

Yol Yardım - 7 Gün 24 Saat

renault ozel servis telefonlari
 
oto yol yardim
 
renault ozel servis whatsapp

Renault Ekspertiz

renault ekspertiz

Renault Arıza Tespiti

renault bilgisayarli ariza tespiti
tikla konus
tikla whatsapp